Allmänna villkor Picky posters

 

Här hittar du allmänna villkor som gäller när du handlar från Picky Posters.

Hittar du inte ditt svar här, kontakta oss på: 

info@pickyposters.se 

 

Returer / Ångerrätt 

Du kan returnera din produkt till Picky Posters upp till 14 dagar från den dagen du gjort din beställning. Du ansvarar själv för att produkten inte skadas under transporten tillbaka till oss, vi rekommenderar att du skickar den i samma förpackning som du mottog den i.

Om produkten är skadad när vi tar emot den kommer vi göra en justering på den summan som ska betalas tillbaka till dig motsvarande värdeminskningen.

Du betalar själv frakten för skicka tillbaka produkten till oss. 

Om du vill göra en retur till oss ska du kontakta vår support på: 

info@pickyposters.se 

Ange 

- E-postadress som köpet registrerades på
- Ordernummer
- Kundnamn

Vi kommer då att maila tillbaka en returblankett där det finns uppgifter om vart du ska skicka tillbaka produkten. Om du returnerar en produkt som du köpt på en rabatterad kampanj och kampanjen ej längre gäller kommer vi att föra tillbaka det belopp du betalat för produkten när du köpte den med samma villkor som för övriga returer.  

 

Byten 

Vi hanterar inte byten. Om du vill byta en produkt måste du returnera den enligt returangivelser och göra en ny beställning på det du vill ha. 

 

 

Reklamationer 

Om en produkt har blivit skadad när du tar emot den ska vi självklart hjälpa dig. Maila till info@pickyposters.se och ange: 

- E-postadress som köpet registrerades på
- Ordernummer
- Kundnamn
- Bifoga en bild på skadan

Vi återkommer sedan med information om hur vi kan gå vidare. 

Återbetalning - Kort 

Om du har betalat med kort kommer vi att återföra betalningen till samma kort du använt vid betalningen. Detta kommer vi att göra efter att vi har mottagit den returnerade produkten och bekräftat mottagen retur via E-post till dig. Du kommer att få tillbaka dina pengar 5-10 bankdagar efter det. 

 

Återbetalning - Klarna Slice it

När vi har bekräftat din retur kommer klarna att justera din kontofaktura. Om du redan betalat för din order hos klarna kommer klarna att återföra din betalning. 

Leverans 

1-3 dagar leveranstid under normala förhållanden, vi reserverar oss för längre leveranstider under högt tryck som t.ex. vid Black Friday eller julhandel.